Børnene er flyttet ind

I fredags åbnede en ny permanent udstilling på Glud Museum – “Barnekammer på Badensminde”.
Børnene er flyttet ind i det kammer, som de oprindeligt boede på i 1928, og vores tekstilkonservator Anders Henk har i denne forbindelse konserveret en sød, lille barnekjole. Det eneste vi ved om kjolen er, at den blev brugt i 1920’erne af en pige fra Bisholt ved navn Elise.

Se før og efterbilleder nedenfor – klik på billederne for at se en større version.

Efter at have været lukket af, siden gården blev flyttet til Glud Museum, er barnekammeret igen åbnet for publikum. Her kan du blive klogere på, hvordan det var at være barn på landet i starten af 1900-tallet.Barnekammeret er indrettet, så du blandt andet kan se, hvor børnene sov og hvad for noget tøj de gik i.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.