Overvejer du at blive konservator?

Hvis du overvejer at blive konservator, så kom til åbent hus på Konserveringscenter Vejle, torsdag d. 21. februar kl. 15-17 , hvor du kan møde Konservatorskolen og nogle af konserveringscentrets medarbejdere. Her får du chancen for at se, hvordan konservatorer arbejder og stille spørgsmål til uddannelsen som konservator.
Se mere her

Konservatorskolen holder også åbent hus for potentielle ansøgere til bacheloruddannelsen 2019. Det foregår den 31.1.2019 kl. 13-18 på Esplanaden 34, 1163 København K.

Her kan man høre om Konservatorskolens fire programmer, om hvordan man søger ind på uddannelsen, og man kan møde studerende og undervisere, som viser eksempler frem og fortæller om uddannelse, studiemiljø, konservatorfaget og deres egne oplevelser som konservatorer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.