Om os

Konserveringscenter Vejle er en fusion imellem Konserveringscenter Vest i Ølgod og Konserveringscentret i Vejle. Konserveringscenter Vejle har velindrettede bygninger, nyt digitalt røntgenanlæg, FTIR og micro-fading- udstyr.
Konserveringscentret fokuserer på at understøtte de kulturhistoriske museers bevaringsforpligtelse gennem faglig kompetent konservering af arkæologiske fund, kulturhistoriske emner samt malerier, tekstiler og papir.

Vi arbejder for 24 museer i det syd- og midtjyske område, samt på Fyn. Konserveringscentret tilbyder også konserveringsarbejde og rådgivning til kirker, øvrige museer, offentlige institutioner, virksomheder, samt private.
Centret bestyrer desuden Fælles Museumsmagasiner, der huser ca. ½ million genstande, arkivalier og værker tilhørende 20 kunst- og kulturhistoriske museer. Magasinet er opført til formålet i 2003 og kombinerer stabilt klima og gode opbevaringsforhold med lavt energiforbrug. Konceptet bag Fælles Museumsmagasiner er international anerkendt, og tiltrækker til stadighed besøgende fra museer i både ind- og udland.

Har du en opgave du ønsker at få vurderet, så kontakt  os gerne: Her på Kontakt, eller direkte til den enkelte medarbejder: Medarbejdere