I Vejle har vi fundet løsningen!

 

Når vi selv skal sige det, har vi et rigtig godt magasin.
Vi er rigtig glade for at kunne give alle vores brugere mulighed for at opbevare deres genstende i lokaler med gode klimaforhold og høj sikring. Samtidig har vi udstyr, som gør det nemt at få behandlet genstandene mod skadedyrsangreb, for eksempel inden de placeres på magasinet.
Det er muligt at benytte enten varmebehandling, frysebehandling eller anoxia, som er et kammer uden ilt. Det sidste er det mest skånsomme for genstandene, men tager til gengæld også meget længere tid.

Vi havde besøg af journalister fra DR1 i sidste uge. Det blev til et indslag i nyhederne kl. 21 mandag d. 19. marts samt en fin artikel, som kan læses her.

Nedenfor ses et billede af en sendevogn fra DR P4 Trekanten, som efterfølgende lavede et live-indslag med Lise Ræder Knudsen og Maja Sandahl om skimmelproblematikken, som mange danske museer kæmper med.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.