I praktik på konserveringscentret

I år har vi besøg af Mathilde Forsom Kjeldbjerg, som går i 9. klasse på Rolf Krake Skolen i Holstebro og af Sita Østergaard, som har studeret religionsstudier på Odense Universitet og som søger ind på konservatorskolen i det nye år.

Mathilde interesserer sig for kunst og bøger og vil samtidig gerne vide mere om, hvordan en alm. arbejdsplads fungerer.

Sita interesserer sig for kulturhistorie og tekstiler. Fordi vores nye tekstilkonservator, Anders Henk, først starter efter nytår, har Sita fået lov til at arbejde med lidt af hvert – både syning af poser til silicagel og analyse af arkæologiske tekstiler. Sammen en af vores malerikonservatorer har hun også prøvet at arbejde med at fjerne forsidesikring samt fremstilling af æske til opbevaring af maleri på magasin.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.